DEMOBOLAGET SVERIGE AB
 Företaget som månar om dig!                               

Demobolaget i Sverige AB 

Click here to edit subtitle

 
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.

Butikssäljare

Hej!
Jag heter Carina och har jobbat för Demobolaget i många år. Jag är en stolt representant för Demobolaget och vet att jag tillhör ett trevligt gäng. I mitt jobb får jag stora möjligheter att utvecklas, träffa människor och lära mig om nya fina produkter. Jag skapar min dag tillsammans med teamet på Demobolaget. Jobbet är varierande, utmanade och roligt! Därför har jag valt att jobba för Demobolaget Sverige AB.


Är du intresserad av ett roligt och varierande extrajobb? Har du lätt att ta kontakt med nya människor, vill ge bra service och gillar att skapa försäljning? Då är vi det rätta företaget för dig!

Mystery Shopper

Hej!

Jag heter Jonas Carlström och arbetar som Mystery Shopper på Demobolaget. Det är både roligt och ett spännande arbete, som ger mig lite extra pengar.

Jag känner att min input ger resultat i butiken.

Att vara en Mystery Shopper innebär att du mäter servicegraden i butiken. Kollar av vilken service du får och även hur andra kunder bemöts. Du kollar av hur butiken ser ut och att butiken följer sitt conceptupplägg. Uppdragen kan vara mycket varierande men grunden är densamma, du går in som vilken kund som helst (Mystery - inkognito) och gör dina bedömningar på ett detaljerat och objektivt sätt.

Är du intresserad av att bli en Mystery Shopper?

Hör gärna av dig till oss via formuläret intill.